matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile wyrazenie jest równe?
camte:
ile wyrazenie jest równe? ||x−1|−|1−x|| |x−1|−|1−x| |x−1|=|1−x| 0?
6 mar 00:18
Qulka:
tak
6 mar 00:30
ICSP:
||x−1| − |1 − x|| = ||x − 1| − |x − 1|| = |0| = 0
6 mar 00:31