matematykaszkolna.pl
:) migg: Jako nowicjuszka na tym forum mam do Was pytanie. Czy Wy wszyscy jesteście nauczycielami matematyki ? Może studentami ? Mam nadzieję, ze zaraz nie zostanę za to pytanie zbanowana O ile tu jest taka możliwość Ciekawi mnie, że tylu ludzi w jednym miejscu umie tyle rzeczy obliczyć
5 mar 22:49
5-latek: Duzo ludzi jest nauczycielamiPanie Mila , Qulka nie wiem czy tez jeszcze Pani Eta uczy a trakze Pan Bogdan i Pan Janek 191 a takze studentami . ja np nie jestem nauczycielem ani studentem . na razie chodze do przedszkola emotka
5 mar 22:55
migg: 5−latek, mam nadzieję, że mój syn który aktualnie ma ponad 2 latka będzie umiał pisac w ten sam sposób jak Ty w tym samym wieku
5 mar 22:56
Qulka: ja tylko korepetycje jako własna działalność gospodarcza emotka
5 mar 22:56
kyrtap: 5− latek to nasza wizytówka jeśli chodzi o forum emotka
5 mar 22:57
Draghan: 5−latek tylko się zgrywa... emotka To już zerówka... emotka Poza studentami i nauczycielami, udzielają się, np. zdolni licealiści, czy pasjonaci przeróżnego formatu albo osoby, które chcą się czegoś nauczyć w "ogniu dyskusji". emotka
5 mar 22:59
bezendu: Panie Eta uczy w przedszkolu 5−latka emotka
5 mar 23:00
ICSP: Są licealiści, studenci, studenci którzy uczą w szkole, osoby po studiach, no i oczywiście jeden Hugo którego nie wiem nawet do której grupy zaliczyć
5 mar 23:01
kyrtap: Hugo = student emotka
5 mar 23:03
migg: To ja się tu czuję, jakbym była przedszkolakiem
5 mar 23:04
kyrtap: każdy coś umie na miarę swoich możliwości i stara się pomagać, więc nie musisz czuć się gorsza emotka
5 mar 23:05
Mila: Eta jest w Gimnazjum.
5 mar 23:13
Hugo: ICSP emotka serce ty moje oczywiście ze student i to AGHu podbijając II semestru bz warunku emotka
5 mar 23:15
Metis: No to brakuje doktorów i profesorów emotka Ale spokojnie, działam
5 mar 23:15
Mila: Hugo, gratulacje, to miła wiadomość. II semestr ! Oby tak dalej.
5 mar 23:17
Eta: Ja już jestem w I LO emotka
5 mar 23:20
Mila: Przepraszam, Eto, szkoda , że nie w moim, siedziałybyśmy w jednej ławce.emotka
5 mar 23:22
Eta:
5 mar 23:23
Lukas: Pani Eta to stan umysłu emotka
5 mar 23:24
kyrtap: Lukas po prostu powiem tak mamy się od kogo uczyć emotka
5 mar 23:25
Eta: Ooo emotka mój ulubieniec się pojawił emotka
5 mar 23:25
Qulka: Metis nie brakuje
5 mar 23:26
Metis: To zwracam honory! Poza tym 5−latku zapomniałeś o PW emotka
5 mar 23:28
Lukas: Metis to jeszcze przedszkolak w porównaniu do pani profesor ETY i QULKI Maturę jednak nie poprawiam Etuniu droga, ale dziękuję za wszystkie zadania jakimi mnie obdarowałaś
5 mar 23:29
5-latek: Zapomnialem jeszce o Krystek Pozdrawiam i emotka
5 mar 23:29
Metis: emotka
5 mar 23:31
Mila: Gdzie nasza kochana Krystek się podziewa.emotka
Draghan: Ja odczuwam taki nieuzasadniony lęk, kiedy PW komentuje moje wypowiedzi. Coś podobnego, jak się w technikum na fizyce zwróciło zanadto na siebie uwagę (miałem świetną nauczycielkę, tylko dyscyplinkę trzymała tytanową ręką).
Hugo: Grey , Travian*** (przepraszam za przekręcenie) Ci są dobrzy emotka
bezendu: Eta a myślałem, że tylko ja dostaję jabłuszka ze sadu od Ety
5 mar 23:32
Eta: Mam nadzieję,że w przyszłości ( jak już nie będę wiedzieć ile jest 7*8? to Wy przejmiecie rolę pomagających emotka
5 mar 23:33
Qulka: jeszcze VAX jako ewenement sam w sobie emotka
5 mar 23:33
Eta: Dla bezendu emotka emotka ?
5 mar 23:34
5-latek: Trudno jest tak na szbko wszystkich wymienic Michale bo chociazby tez oprocz PW to jeszcze Gray , Ajtek , kochanusniepospolitus czy J czy pigor ktorego rozwiazania zadan sa nie dla kazdego
5 mar 23:34
Patryk: Jak mogliście nie wspomnieć o Panu Tadeuszuemotka
5 mar 23:35
Metis: Kolorowo się zrobiło emotka
5 mar 23:35
Eta: π....= profesor emotka
5 mar 23:36
Eta: @migg .... widzisz jak tu wesoło emotka
5 mar 23:37
Draghan: I kolorowo, jak właśnie w przedszkolu. emotka
5 mar 23:38
Mila: A Ty migg jesteś maturzystką?
bezendu: Eta to po lewej
Eta: emotka ...to po środku
5 mar 23:40
bezendu: urojone ale to mój tekst
5 mar 23:41
Metis: Dobrej nocy Wszystkim emotka
5 mar 23:55
Mila: Dobranocemotka Może migg zobaczy jutro jak wesoło ją witamy na forum.
6 mar 00:02
Qulka: rysunek
6 mar 00:08
Daansa: Widzę twarz
6 mar 00:12
Draghan: Qulka z rodzinką...? emotka
6 mar 06:56
migg: Ale kolorowo ! Ja maturę zdawałam 2 lata temu. Teraz pomagam się do niej przygotować mojemu 33 letniemu kuzynowi Tłumaczę mu zadania których on nie rozumie. Z kilkoma miałam sama problem więc żeby się upewnić, przyszłam tu − i dobrze zrobiłam emotka Aktualnie mam 21 lat, no 22 Maturę zdałam dość dobrze, bo na 60% − był to wtedy najlepszy wynik z naszej szkoły − z tym, że nie było więcej niż 30 ludzi Ale urosłam mimo wszystko
6 mar 08:34
kyrtap: migg Gratulacje 60 % to już porządny wynik emotka i szacunek dla twojego kuzyna że chce się za to zabierać
6 mar 15:45
migg: Dziękuję emotka Mało tego − żona kuzyna dziś się mnie pytała czy i jej pomogę z matmą, bo chce od września chodzić zaocznie do LO. Będę tu częściej emotka I to przez 3 kolejne lata emotka
7 mar 22:37
5-latek: Mowila mi dzisiaj mama ze 6− latki juz nie musza isc do szkoly tak ze za dwa lata ide do 1 klasy ale ewentualnie cos pomoge w miare mozliwosci emotka
7 mar 22:45
Mila: Najlepiej, aby sami zainteresowani tu zaglądali.
7 mar 23:26
5-latek: Dobry wieczor Milu emotka Pozdrawiam serdecznie emotka Tez mi sie tak wydaje
7 mar 23:29