matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
podaj współrzedne
Kateryna:
Podaj współrzędne punktu przecięcia sie wykresów funkcji f i g gdy: f(x)=(
√
2
)
x
i g(x)=(
√
3
)
x
5 mar 20:01
irena_1:
(
√
2
)
x
=(
√
3
)
x
(
√
2
)
x
=1
√
3
)
x
√
2
(
)
x
=1
√
3
x=0 (
√
2
)
0
=1 (0; 1)
5 mar 20:07
Anuś:
(
√
3
)
0
)=1 ; (
√
2
0
)=1 (0;1)
5 mar 23:39