matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
xddd
majka:
największa liczbą całkowitą spełniającą nierówność x−4/3 <1−2x jest
4 mar 21:32
majka:
A= −1 , B= 0 , C =1 , D =2
4 mar 21:33
Qulka:
0
4 mar 21:34
Qulka:
nie możesz sama podstawiać sobie za x
4 mar 21:35