22 paź 10:08
k: huj
22 paź 10:46
k: πππππππππππππππγγγγγγγγγγγγγγγ kutasie
22 paź 10:47
Mycha: x=4-2
x=2
22 paź 10:48
k: ππππγγγγγ Kuπαsi∑
22 paź 10:48
pffff....: yć ty wiesław przez małe 'w' xP
22 paź 16:07
luki: ! x=2 ! takie łatwe ja jestem słaby z maty a to wiem...
xD
22 paź 17:17
Gosia: szeset
22 paź 19:20
d: maja ludzie poczuciem humoru
22 paź 19:25
asiaaaaa: no naprawde 2
22 paź 19:34
Wojtek: to będzie
x = 3√8 x 21 x 123450
22 paź 22:16
Wojtek: a nie, to będzie po prostu 2
22 paź 22:17
karola: wytłumacze choć jestem cienias z matmy to to wiem xD
jak masz obliczyć x to musisz przenieść tą 2 co jest po plusie na drugą stronę, jest
zasada iksy na lewo liczby na prawo. przy przenoszeniu zmieniają się znaki wiec bedzie
x=4-2 a 4-2 jest 2 więc x wynosi 2. cała filozofia
26 paź 23:48
MAGDA: 2 PRZENOSISZ NA PRAWĄ STRONE WOWCZAS X= 4-2 A WIEC X=2
27 paź 07:12
Kakaka: Lol, on to dobrze wie tylko robi sobie z was jaja

Piszcie dalej, że to 2. Odkrywajmy Ameryke wciąż na nowo!
27 paź 11:18
27 paź 14:40