matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kowal artysta:
x
2
+4x−3
f(x)=
2x
2
−5x−2
3 mar 21:24
Eta:
Jakie jest polecenie? ( wykuć artystyczną złotą podkowę?
3 mar 21:26
5-latek:
https://www.google.pl/search?q=z%C5%82ota+podkowa&biw=1067&bih=687&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Zh32VKOqFMXsO-fPgdAP&sqi=2&ved=0CE4QsAQ
3 mar 21:46