matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
mateusz:
Oblicz:
1
log
0,25
27*log
√
3
8
3 mar 19:02
mateusz:
pomoże ktoś?
4 mar 13:01
J:
3
wskazówka: log
0.25
27 = −
log
2
3 oraz log
√
3
(1/8) = − 6log
3
2
2
4 mar 13:10
Qulka:
= 9
4 mar 14:17
J:
oszczędź młodzieży prostego mnożenia
4 mar 14:18
Qulka:
tak dla kontroli wyników żeby miał
4 mar 15:29