matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile to jest rowne
dagaaa:
(
√
10
)
2−log4
Chcialabym krok po kroku zobaczyc jak to rozwiazac, lrosze o pomoc
3 mar 18:09
Qulka:
√
10
2
/
√
10
log4
= 10 / 10
1/2•log4
= 10 / 10
log
√
4
= 10 / 10
log2
= 10/2 =5
3 mar 18:13