matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdzić czy wektory u=2-x^3, v=3x+2, w=x^2+x-1 są liniowo niezależne w przestr
kiss:
sprawdzić czy wektory u=2−x
3
, v=3x+2, w=x
2
+x−1 są liniowo niezależne w przestrzeni V=R[x]
3 mar 18:01
M:
17 lip 06:06
M:
1 paź 15:59