matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sprawdzić czy zbiór W={(2x-y,y+z) ∊R^3: x,y,z ∊ R} jest podprzestrzenią przestrz
kiss:
Sprawdzić czy zbiór W={(2x−y,y+z) ∊R
3
: x,y,z ∊ R} jest podprzestrzenią przestrzeni V=R
2
3 mar 17:40
M:
18 lip 06:04
M:
1 paź 15:59