matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
: D
Mała Mi:
Głowie się i troje jak to rozwiązać 6r=4H 2r*H=48 Chyba mam zły dzień bo mi to nie wychodzi : x
3 mar 16:56
Qulka:
H=3/2r 3r
2
=48 r
2
=16 r=4
3 mar 16:57
Mała Mi:
Dziękuję, stwierdzam iż jestem głupia.
3 mar 17:01