matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
wrrr:
wylicz x
e
2
x
= e
−
x
+
6
nie iwem juz kompletnie
27 lis 18:38
i:
2x=−x+6 3x=6 x=2
27 lis 18:40
wrrr:
no ale to jest niby potega wiec można ja tak po prostu normalnie potraktować/
27 lis 18:46
As:
Można ją tak potraktować, zaufaj mi
27 lis 20:36