matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Medianą danych 7,7,2,1,4,5,6,2,2,8 jest
Marta:
Medianą danych 7,7,2,1,4,5,6,2,2,8 jest A.2,5 B.a=4 C.a=4,5 D.a=5 i tak po skrócie jak sie liczy tą medianę
3 mar 16:20
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1027.html
3 mar 16:20