matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż
Karolinaaa:
Rozwiąż równanie:
1
|cos2x−1|=
2
3 mar 13:53
Qulka:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2441.html
3 mar 13:54
J:
1
1
⇔ cos2x − 1 =
( sprzeczność ) lub cos2x − 1 = −
2
2
3 mar 13:54