matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ja rysować takie krótkie wzory funkcji
marcin1101:
narysuj wykres funkcji f której dzidziną jest zbiór D a) f(x)=x
2
D=(−
∞
;1) b) f(x)=−4/3x
2
D=(0;
∞
)
2 mar 20:35
marcin1101:
http://wytlumacz.pl/klasa/publiczna/5914-ihgq
2 mar 20:38