matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
l
adam:
Wykres funkcji f (x)=3
x
przesunięto dwie jednostki w prawo I jedną jednostkę w dół otrzymując wykres funkcji g W=[2,−1] To g (x)=3
x
−
2
−1
2 mar 17:21
adam:
?
2 mar 17:34
J:
tak
2 mar 17:37