matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
adam:
9
l
o
g
3
2
3 to podstawa to bedzie 4
2 mar 16:41
J:
= 3
2log
3
2
= 3
log
3
4
= 4
2 mar 16:43
Benny:
Wygląda to tak : 9
log
3
2
? Jeśli tak to zamieniamy to na 3
2log
3
2
, więc wynik to 4
2 mar 16:43
adam:
Dzięki, że rozpisaleś
2 mar 16:45