matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ada:
Oblicz: log
2
25*log
√
5
2
2 mar 12:34
Frost:
log
2
5
2
log
2
5
1
2
2 mar 12:41
Qulka:
4
2 mar 12:41
Frost:
2log
2
5
=4
1
2
log
2
5
2 mar 12:42
J:
2
1
=
*
log
5
2 = 1
log
5
2
2
2 mar 12:42
J:
.. przestrzeliłem
... = 4
2 mar 12:44