matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
kas:
3
5
5
3
5
*
4
1 mar 20:50
irena_1:
3
3
3
3
=(
)
5
*(
)
−4
=(
)
1
=
5
5
5
5
1 mar 20:58
5-latek:
Dobry wieczor
A jesli to nie sa ulamki ?
1 mar 21:00
kas:
są to ułamki i dziękuje za pomoc w rozwiązaniu
1 mar 23:11