matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
bede wdzieczna
IZA:
16 do potęgi log2√3+1/4 logarytm pomocy
1 mar 14:50
IZA:
2 jest w podstawie logarytmu
1 mar 14:51
J:
= 16
log
2
√
3
*16
1/4
= 2
log
2
(
√
3
)
4
*2 = 9*2 = 18
1 mar 14:54
IZA:
dziękuję
1 mar 14:58