matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Weronika:
Wyznacz zbiór wartości funkcji f(x)=2
1
2
log
2
(x−2)
2
+1
1 mar 14:32
M:
19 lip 06:03
:
D
f
: x∊R \ {2} f(x)=....=
√
(x−2)
2
+1=|x−2|+1 f(x)>1
21 lip 16:05