rozwiaz
asia: xdo3−3/xkwadrat−16
1 mar 01:01
5-latek: A co to za zapis?

x
3−3x
2−16=0
W(1)= 1−3−16 (nie
W(−1)= −1+3−16 (nie
W(2)= 8−12−16(nie
W(−2)= −8−12−16(nie
W(4)= 64−48−16=0 (jest

Teraz x
3−3x
2−16:(x−4) co zostawiam juz Tobie
1 mar 01:58
Qulka: myślisz że tam nie ma dzielenia za 3
1 mar 02:03
5-latek: | | 3 | |
Ale jesli taki x3− |
| −16 =0 /*x2 |
| | x2 | |
x
5−3−16x
2=0 to x
5−16x
2−3=0 dalej juz wiesz co masz robic
1 mar 02:04
5-latek: Qulka 
Wlasnie o tym pomyslaem
1 mar 02:04
Qulka: po poprzednim jej poście nie byłabym przekonana czy będzie wiedzieć
1 mar 02:06
5-latek: Zobaczymy pozniej .
Albo pojawi sie poznym wieczorem i bedzie wolac POMOCY
1 mar 02:09
5-latek: Dobranoc
Qulka . Milych snow
1 mar 02:10
Qulka: oo faktycznie wszyscy poszli

słodkich snów 5latku
1 mar 02:12