28 lut 20:31
Godzio: Ok
28 lut 20:47
Godzio:
Teraz przeczytałem Twój starszy post, jeżeli masz jakieś zadania rozwiązane i chcesz
sprawdzenia to wklep je tutaj, sprawdzę jak będę mieć chwilkę
28 lut 20:49
52: Dziękuję bardzo
Godzio Błagam cię nie uciekaj, mam jeszcze kilka przykładów, sprawdziłbyś ?
28 lut 20:50
52: Oooo, od razu lepiej człowiek się czuje jak to czyta, zaraz wrzucę
28 lut 20:50
28 lut 20:52
Godzio:
Dobrze.
28 lut 20:55
28 lut 20:57
Godzio:
28 lut 20:58
52: Dziękuję ponownie

Za jakiś czas wrzucę kolejne, wpierw te przepiszę do zeszytu.
28 lut 20:59
Godzio: Ok
28 lut 21:01
28 lut 21:13
52: UP
28 lut 22:07
52:
28 lut 23:55
52:
1 mar 18:58
52:
2 mar 20:37
52: Yp
4 mar 19:56
52: Godzio ?
4 mar 22:02
Godzio:
Łops wyleciało mi z głowy, 1 oczywiście ok, drugiemu zaraz się przyjrzę
4 mar 22:04
4 mar 22:07
Godzio:
A nie masz warunku początkowego? Wówczas jest teoria, która pozwala opuszczać moduł?
4 mar 22:08
52: W tym zadaniu akurat, nie jest ostatni przykład z zadanie bez warunku początkowego w
późniejszych już on jest.
4 mar 22:10
52: *akurat nie , jest to ostatni....
4 mar 22:11
Godzio:
Bo wiesz, można się wykpić:
| | 2 | | 4t | | 1 | |
y' − |
| y = |
| /* |
| |
| | 2t + 1 | | 2t + 1 | | 2t + 1 | |
| 1 | | 4 | | 4t | |
| y' − |
| y = |
| |
| 2t + 1 | | (2t + 1)2 | | (2t + 1)2 | |
| | 1 | | 4t | |
( |
| * y)' = |
| |
| | 2t + 1 | | (2t + 1)2 | |
| 1 | | 4t | |
| y = ∫ |
| dt |
| 2t + 1 | | (2t + 1)2 | |
4 mar 22:15
52: Hmmm, tylko kurcze... nas uczył Pan żeby przy y' nic nie stało... Później jeszcze na spokojnie
obczaje, muszę sprawko zrobić
4 mar 22:21
Godzio:
No tak, bo taka postać: y' + f(t)y = g(t) jest potrzebna do wyliczenia czynnika
całkującego, ale tutaj go zgaduje (przez wyliczenie, ale że jest ten moduł, który mi
przeszkadza to troszkę naginam sposób

)
4 mar 22:24