matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
LOGARYTM help!!
IZA:
16 do potęgi log
2
√
3
+ 1/4
28 lut 18:39
Benny:
2
1/4
=x x=pierwiastek 4 stopnia z 2 log
2
√
3
+ log
2
x(wstaw tą liczbę z góry) 16=2
4
Mam nadzieje że Ci to jakoś pomoże
1 mar 09:11
Tadeusz:
1
nie wiemy czy to 16
log
2
√
3
+
czy 16
log
2
√
3
+1/4
4
czy wreszcie 16
log
2
(
√
3
+1/4)
1 mar 10:06