matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ostatnie zadanie , pomoże ktoś ?
Marek :
Oblic ß = ? b = ? c = ? Krojkat prostokątny , jeden kąt 30 stopni drugi ß , bok trojkata c + b + 8
27 lut 17:50
Phoebe Campbell:
Masz obliczyć trzeci kąt oraz długości 2 boków?
27 lut 17:57