1 | 1 | |||
Rz = | + | |||
R1 | R2 |
R2 | R1 | R1R2 | ||||
Rz = | + | = | ||||
R1R2 | R1R2 | R1R2 |
R1 + R2 | ||
= | ||
R1R2 |
a | b | a + b | |||
+ | = | ||||
c | c | c |
1 | |
miało być , czyli jak dobrze na razie ? | |
Rz |
R1R2 | ||
Wtedy: Rz = | ||
R1 + R2 |
1 | R1 + R2 | R1R2 | ||||
skoro: | = | , to Rz = | ||||
Rz | R1R2 | R1 + R2 |
1 | 1 | ||
= b ⇔ a = | |||
a | b |
1 | ||
to jak jest | = b to co robi za b ? | |
Rz |
1 | 1 | ||
= b ⇔ ab = 1 ⇔ a = | |||
a | b |
1 | R2 | R1 | |||
= | + | ||||
Rz | R1R2 | R1R2 |
1 | R2+R1 | ||
= | |||
Rz | R1R2 |
Rz | R1R2 | ||
= | |||
1 | R2+R1 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |