matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres
help:
Na rysunku przedstawiono wykres funkcji f. Naszkicuj wykres funkcji g(x)=f(−x) i podaj jej dziedzinę , zbiór wartości i miejsce zerowe. Proszę bardzo o pomoc
25 lut 23:49
Qulka:
D=<−3;5> ZW <−1;2> MZ={−1,2,5}
26 lut 00:07
Zemfira:
Zwg=−(1,2) Zwf =(−2,1)
23 mar 22:12