matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbadaj monotoniczność ciągu an = -n+2/3
anita:
zbadaj monotoniczność ciągu an = −n+2/3
25 lut 20:23
Tadeusz:
2
−n+2
zapisałaś a
n
=−n+
a nie jest to czasami a
n
=
?
3
3
25 lut 20:46
kl:
.
3 cze 10:47