xy | x2+y2 | |||
| | *( | +1)|=2 | ||
y2−x2 | 2xy |
x*y | x2+y2 | 2x*y | ||||
| | *( | + | |=2 | |||
y2−x2 | 2x*y | 2x*y |
x*y | (x+y)2 | |||
| | * | |=2 (dalej popracuj | ||
y2−x2 | 2*x*y |
xy | x2+y2 | |||
| | * ( | +1)| = 2 i y2−x2≠0 i xy≠0 ⇔ | ||
y2−x2 | 2xy |
xy | x2+y2+2xy | |||
⇔ | | * | | = 2 i x2≠y2 i x2+y2>0 ⇔ | ||
y2−x2 | 2xy |
1 | (x+y)2) | |||
⇔ | | * | | = 2 i |x|≠|y| i (*)x2+y2>0 ⇒ | ||
(y−x)(y+x) | 2 |
1 | x+y | |||
⇒ | | * | | = 2 i (y≠ −x v y≠ x ⇔ | ||
y−x | 2 |
|x+y| | ||
⇔ | = 2 i (y≠ −x v y≠ x ⇔ i muszę kończyć bo znikam | |
2|x−y| |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |