Pomocy proszę
Paula: LOGARYTMY.UUUuu.MOJA SŁABOŚĆ?
LOGX= DWIE TRZECIE 2/3
LOGx=−0,5
LOGx81=4/3
log28√2=
26 lis 17:14
Paula: Ktoś mi pomoże?
nie rozumiem tego tematu,prosze
26 lis 17:19
BiebrzaFun : pierwsze dwa zapisz poprawnie
26 lis 17:19
Paula: no dobrze są zapisane.Trzeba wyznaczyć x
26 lis 17:21
BiebrzaFun : x jest w podstawie,czy jest logarytmowany?
26 lis 17:22
26 lis 17:24
Paula: no tak.mój błąd źle zapisałam.
pisze tak
logx na środku.
logx=2/3 i
logx=−0,5
26 lis 17:24
BiebrzaFun : logx=2/3,teraz jest poprawnie napisane,napisz jaka jest podstawa. Jak nie wiesz to się dowiedz
z w/w linka
26 lis 17:31
Paula: nie ma żadnej.
jeszcze jest tylko zapisane w poleceniu podaj odpowiednie założenia i tyle
26 lis 17:33
26 lis 17:37
Paula: dobra nie ważne...
26 lis 17:45