matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
paweł:
Oblicz logarytm: log
3
√
3
81
3
√
3
24 lut 19:39
irena_1:
log
3
√
3
81
3
√
3
=x (3
√
3
)
x
=81
3
√
3
(3
1
*3
1
2
)
x
=3
4
*3
1
3
3
3
2
x
=3
13
3
3
13
x=
2
3
26
x=
9
25 lut 22:38