matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
....
Michał:
Wykaż że liczba 3
54
jest rozwiązaniem równania 243
11
−81
14
+7x=9
27
24 lut 16:04
Maciuś:
7x = (3
2
)
2
− (3
5
)
11
+ (3
4
)
14
24 lut 16:06
Maciuś:
7x = (3
2
)
27
− ...
24 lut 16:07