matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz zbiory
Anka:
Dane są zbiory A={1,2,3,4,5}, B={2,3,4,7,8}, C={4,5,6,7,9}.Wyznacz zbiory: a) (A U C) ∩ B b) (A U B) \ C
26 lis 16:34
:D:
2,3 4 7 1.2.3.8
26 lis 16:39
Anka:
mam napisać tylko cyferki żadntch obliczeń...
26 lis 17:07