matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz rownianie prostej w której zawarta jest wysokośc BD trojkąta ABC jeśli w
alex:
wyznacz rownianie prostej w której zawarta jest wysokośc BD trojkąta ABC jeśli wiadomo, ze A = (2,4) B=(5,2) C + (6,6)
23 lut 23:20
Qulka:
y=−2x+12
23 lut 23:24