matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nie widzę błędu
in.:
(4
1
3
−3
1
3
)(16
1
3
+12
1
3
+9
1
3
)=
3
√
64
+
3
√
48
+
3
√
36
−
3
√
48
−
3
√
36
−
3
√
27
=
3
√
64
−3 a odp ma być 1
23 lut 23:16
Qulka:
=4−3 = 1
23 lut 23:19
Qulka:
bo 4
3
=64
23 lut 23:20
in.:
jasne. no przecież. dziękuję.
23 lut 23:24