zdanie
zadanie: Czy dla wszystkich liczb naturalnych n=0,1,2, ... prawdziwe sa nastepujace zdania?
a) Jesli n jest liczba pierwsza, to o ile n jest liczba zlozona, to n=4.
Jak to sprawdzic?
23 lut 19:50
Metis: Przepisz poprawnie podpunkt, albo postaw dobrze przecinki.....
23 lut 19:52
Saris: Co?
Jeśli n jest liczbą >pierwszą<, to ile n jest liczbą >złożoną< to n=4.
Ta sprzeczność kłuje w oczy.
23 lut 19:54
zadanie: dobrze jest przepisane
23 lut 20:07
Metis: Nie trzyma sie to k... albo po prostu coś ze mną nie tak
23 lut 20:09
Janek191::
p ⇒ ( q ⇒ r )
Nie
24 lut 08:00