matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równanie
Diiabelek:
Rozwiąż równanie 3
1−2x
=
1
27
23 lut 18:50
Metis:
1
3
1−2X
=
3
3
1
Skorzystaj z a
−x
=
a
x
23 lut 18:52
Diiabelek:
nie rozumiem
23 lut 19:01
Metis:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1698.html
23 lut 19:05
qwe:
3
1
−2x=3
−
3 1−2x=−3 2x=−4 x=−2
23 lut 20:10