matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
xd
mateee:
log
2
8 log
2
1 log
2
{2} log
2
1/2
23 lut 12:15
Qulka:
3,0,?,−1
23 lut 12:17
5-latek:
a)=3 bo .... b)=0 bo....
1
c)log
2
√
2
=
2
d)= −1 bo.......
23 lut 12:17
Qulka:
nie domyśliłabym się tam pierwiastka
a tak przy okazji
https://matematykaszkolna.pl/strona/217.html
23 lut 12:21