21 lut 19:30
Qulka: masz wypisane poniżej
D to domain
ZW to range
MZ to roots
21 lut 19:34
bambucza: Akurat to wiem, ale zbiór wartości ma być zapisany w przedziale, a reszta? To zaledwie 1pkt za
zadanie, z najważniejszym nie pomogłeś/aś
21 lut 19:44
Qulka: dopisz sobie w wolframie przed tą funkcją max potem lim itd
asymptota pozioma y=0
lim ∞ = 0
max 1/2 dla x=0
21 lut 19:48
Qulka: oo teraz to wszystko mi się od razu samo wyświetliło pod spodem ... trzeba poczekać aż się
załaduje
21 lut 19:50
bambucza: Właśnie chodzi o to, że na egzaminie dostaję screena i mogę wykorzystać tylko info które jest w
linku powyżej, nie mogę sobie wpisać max, lim itd.
21 lut 19:53
Qulka: to jeśli nie masz całej stronki którą wyświetla to naucz sie patrzeć w wykresy
21 lut 19:55
Qulka: bo jak drugi raz otworzyłam to bez wpisywania wyświetliło wszystko
21 lut 19:56
bambucza: oki, dziękuję
21 lut 20:18