wykresik
feint: w ilu punktach wykres funkcji f(x) = ||x|−2| −2 przecina os OX? mam problem bo nie wiem czy w
dwóch czy trzech. bo dla x = 0 wykres rzeczywiscie "dotyka OX", ale nie wychodzi poza nią. To
sie liczy? xd
21 lut 16:30
Eta:
21 lut 16:35
feint: no i przecina w dwóch, tak? bo dla x = 0 nie przecina tylko sie pokrywa xd
21 lut 16:36
PW: Punkt przecięcia odcinka i prostej to ich punkt wspólny − tak się przyjęło mówić, nawet jeśli
ten punkt wspólny jest końcem odcinka.
21 lut 17:56
Eta:
21 lut 18:06