matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
niewymierność
ela14:
czy ktoś wie jak usunąć niewymierność?:
3
=
3−
√
2
26 lis 10:06
marektg:
3
3−
√
2
*
3+
√
2
3+
√
2
=
9+3
√
2
9−2
=
9+3
√
2
7
26 lis 10:14
ela14:
dzięki
26 lis 10:19