matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
aaaa:
Oblicz: (5
5
4
+ 20*5
5
2
) : (2*5
5
3
− 100*5
5
0
)
20 lut 22:23
Mila:
5
52
*(5
2
+20)
=
5
50
*(2*5
3
−100)
5
2
*45
5
2
*45
=
=
=
2*5
3
−4*5
2
5
2
*(2*5−4)
=... dokoncz
20 lut 22:37