Rachunek prawdopodobieństwa
kaa: Ile jest liczb czterocyfrowych nieparzystych, w ktorych co najmniej jedna cyfra jest siódemką?
Nie mam odpowiedzi do tego zadania więc chciałabym żeby ktoś sprawdził moje rozumowanie

zróbiłam tak ckoro liczba ma być nieparzysta to jej ostatnia liczba jest nieparzyta ( pięć
możliwości : 1,3,5,7,9)
9 * 10* 10 * 5 = 4500
i teraz zdarzenie przeciwne ze liczba nie zaweira ani jednej 7
8 * 9 * 9 * 4 = 2592
Czyli 4500−2592=1908
i nie wiem czy nie powinnam uwzględnic ze na pierwszym miejscu moze byc zero ? proszę o pomoc