matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocyy
maa:
Dane są dwa punkty: A=(2,−7), B=(x,−7). Jeśli |AB|=4,to: A. x=2 lub x=6 B. x=−2 lub x=−6 C. x=−2 lub x=6 D. x=2 lub x=−6
20 lut 15:05
Qulka:
to |x−2| = 4 możesz podstawiać wyniki
20 lut 15:06
J:
C)
20 lut 15:07