matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczba ... jest równa?
Niss:
Liczba 2
l
o
g
2
√
2
3
jest równa? 2
√
2
to podstawa log
19 lut 20:48
Niss:
19 lut 21:00
Eta:
Czy taka jest ta liczba ? 2
log
2
√
2
(3)
19 lut 21:08
pigor:
..., np. tak : ponieważ
log
2
3
log
2
3
log
2
√
2
3 =
=
=
log
2
2
√
2
log
2
2
3/2
log
2
3
=
=
2
3
log
2
3=log
2
3
2/3
=
log
2
3
√
3
2
,
3
2
log
2
2
to 2
log
2
√
2
3
= 2
log
2
3
√
3
2
=
3
√
3
2
=
3
√
9
. ...
19 lut 21:09
Eta:
2
2
√
2
= 2
3/2
log
2
3/2
3=
log
2
3 = log
2
3
2/3
3
to ta liczba ....... = 3
2/3
=
3
√
9
19 lut 21:11
Niss:
dziękuję
19 lut 21:15
powrót do spisu zadań
α
β
γ
δ
π
Δ
Ω
∞
≤
≥
∊
⊂
∫
←
→
⇒
⇔
∑
≈
≠
inne
rysuję
Φ
ε
θ
λ
μ
ξ
ρ
ς
σ
φ
ω
η
ϰ
ϱ
∀
∃
∄
∅
∉
∍
∌
∏
⊂
⊄
⊆
⊃
⊅
⊇
≡
∟
∠
∡
∥
∬
∭
∮
∼
⊥
⋀
⋁
∩
∪
∧
∨
¬
±
ℂ
℃
℉
ℕ
ℙ
ℚ
ℛ
ℤ
ℯ
↑
↓
↔
↕
↖
↗
↘
↙
△
□
▭
▯
▱
◯
⬠
⬡
♀
♂
♠
♣
♥
♦
imię lub nick
zobacz podgląd
wpisz,
a otrzymasz
5^2
5
2
2^{10}
2
10
a_2
a
2
a_{25}
a
25
p{2}
√
2
p{81}
√
81
Kliknij po więcej przykładów
Twój nick