matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
Dawid:
Logarytmy
1
1
1
1
25
+49
=5
2
+7
2
log
2
5
log4
7
log
2
5
log4
7
1
{
}
log
2
5
i
1
{
}
log4
7
Jest w potędze. I co teraz dalej ?
19 lut 11:02
J:
1
1
zamień:
= log
5
2 oraz
= log
7
4
log
2
5
log
4
7
19 lut 11:05
Dawid:
Aaa to już wiem dzięki.
19 lut 11:14