matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
G:
jak to obliczyć? 4
√
2
*
1
2
=
18 lut 20:38
Eta:
1
*4
=....
2
18 lut 20:40
G:
? nie rozumiem
18 lut 20:41
Eta:
=2
1
*4
√
2
= 2
√
2
2
18 lut 20:42
G:
a czemu tak ?
18 lut 20:46
Eta:
18 lut 20:48
G:
dzieki.
18 lut 20:50