matematykaszkolna.pl
równanie o rany julek: Dla jakich wartości parametru m równanie 8−x2−2x +2 = mx−4m−1 ma dokładnie jeden pierwiastek rzeczywisty
18 lut 10:38
J: 1) załozenia 2) przenieś 2 na prawo i podnieś obustronnie do kwadratu 3) nałóż warunek Δ 0
18 lut 10:44
o rany julek: Otóż wyobraź sobie że ja to wiem.Bo choć moja wiedza nie dorównuje zapewne KItajewowi, to na pewno przewyższa Goridze −studenckiego wykidajłę− bezczelnego bydlaka,techniczne uprzywilejowaną małpę inwigilującą internet(a cuchnącą rtv ,reżymem i tworkami),usuwającą wpisy,a nie naszym użytkownikom forum,czyniącą wstręty itp itd.A jeżeli zamieszczam na tym forum(w końcu dla obywateli−z założenia przynajmniej) takie zadanie to daję ci szansę raz na rehabilitację za niecne praktyki na stanowisku docenta Kitajewa,dwa na wykazanie się wiedzą po części usprawiedliwiająca techniczne uprzywilejowanie.W tym wypadku zamiast standartowych pouczeń starej dygnitarskiej ciotki mógłbyś zauważyć że np przed przystąpieniem do rozwiązania lewą stronę równania można przedstawić jako 9−(x+1)2+2,a prawą m(x−4)−1 co niewątpliwie . przy pewnym forteliku ułatwi rozwiązanie,Ja powiem więcej(odp; m=0⋁m=−158).Tak więc następną razą nie pouczaj,a podawaj całe rozwiązanie,albo się nie wtrącaj,bo w końcu za co ci płacą( pewnie za nasze−jak to nazywają szmatławce) zwyrodnialcu społeczny Czytaj kto może zanim bydlę nie usunie wpisu
18 lut 12:01
Metis: lwg ? emotka
18 lut 12:33
Gray: Cześć J emotka Co tam u Ciebie? Szukam do pewnego czasu jakiegoś ciekawego zadanka, żeby się rozerwać, a tu ani widu, ani słychu emotka
18 lut 12:38
Gray: Cześć Metis. Co lwg?
18 lut 12:40
J: Cześć Gray emotka ... może Ci się coś trafi emotka
18 lut 12:41
Gray: Jak na razie Tobie trafia się ... browarek Na razie znikam.
18 lut 12:43
Metis: Cześć Gray emotka https://matematykaszkolna.pl/szukaj/szukaj.py?gdzieSzukac=imieLubNick&szukane=lwg Czytaj Po przeczytaniu postu od razu mi się skojarzył.
18 lut 12:44
Gray: Wiem i pamiętam. Ale na szczęście to przeszłość − już od dłuższego czasu żadne zakompleksione, pryszczate i emocjonalnie niedorozwinięte dzieciaki nie zajmują ani naszego czasu, ani tym bardziej naszej uwagi. Piszę o tym, bo szukałem właśnie głupich wpisów, ale, o dziwo, nic nie znalazłem. Jakbyś coś znalazł, daj znać emotka
18 lut 12:53
J: pojawiał się na forum podobny "egzemplarz" − niejaki: Obywatel , może to ten sam emotka
18 lut 12:55
Demaskator: Wiadomo o rany julek to nie obywatel,ale i J i gray i jeszcze tysiące podobnych pseudo to ta sama rtv prostytutka prawdopodobnie z telewizyjnym pseudo mlynarska wspomagana przez "kitajewa"−dygnitarskiego fachowca
19 lut 07:43