matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
....
ola:
mam trojkat o bokach 3r,4r,5r jak obliczyc R ( promien okregu WPISANEGO w ten trojkat)
17 lut 22:04
ola:
trójkąt jest prostokątny
17 lut 22:05
Eta:
a=4r, b= 3r, c= 5r
a+b+c
R=
=......
2
17 lut 22:08