oblicz
kubikson:

2
16 lut 20:35
Eve:
| 3√2 | |
| *27/6=2−1/6*27/6, bo 1/3−1/2=−1/6 |
| √2 | |
16 lut 20:38
Bogdan:
| 3√2 | |
| * 27/6 = 2... * 2... * 27/6 = ... |
| √2 | |
16 lut 20:38
kubikson: skąd to niby 21/6
16 lut 20:40
dero2005:
| 3√2 | | 213 | |
| *276 = |
| *276 = |
| √2 | | 212 | |
2
26+76−36 = 2
16 lut 20:41
kubikson: Wynik ma wyjść 1/3
16 lut 20:45
dero2005:
na pewno?
16 lut 20:56
kubikson: sorry mój błąd źle popatrzyłem w odpowiedzi. poprawny wynik to dwa tak jak tobie wyszło

dzięki
16 lut 20:57